Ολική οδοντοστοιχία με εμφυτεύματα ALL-ON-4

Ολική Αποκατάσταση με Εμφυτεύματα Μέθοδος All-On-4®

Ολική στοματική αποκατάσταση

Ολική στοματική αποκατάσταση

Η σταθερή και ακίνητη οδοντική αποκατάσταση ασθενών που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα είναι πλέον γεγονός.

Χάρη στο καινοτόμο πρωτόκολλο MALO CLINIC PROTOCOL, που εφαρμόζεται με επιτυχία για περισσότερα από 18 χρόνια διεθνώς, οι ασθενείς λαμβάνουν ολική στοματική αποκατάσταση, σε 1 μόλις ημέρα.


All-On-4® - ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Αποτελεί μια καινοτόμα τεχνική η οποία εφαρμόζεται με την χρήση 4 μόνο – ειδικού τύπου – εμφυτευμάτων κατασκευασμένα από τιτάνιο τα οποία τοποθετούνται στρατηγικά σε κάθε γνάθο. Τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως “βάσεις” για την γέφυρα, στηρίζοντας τα άνω και κάτω δόντια τα οποία λειτουργούν, έχουν την αίσθηση και την όψη των φυσικών δοντιών.Η μέθοδος All-On-4® επιτρέπει τη σταθερή αποκατάσταση, χάρη στην ακίνητη και μη αφαιρούμενη γέφυρα MALO CLINIC Titanium Bridge, μέσω μιας γρήγορης, ασφαλούς και ελάχιστα επεμβατικής προσέγγισης, που επιτρέπει την άμεση λειτουργία. Η γέφυρα είναι σταθεροποιημένη στα εμφυτεύματα και τοποθετείται άμεσα στους ασθενείς την μέρα της χειρουργικής επέμβασης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

✔ Άμεση αποκατάσταση σε 1 μόλις ημέρα

✔ Δόντια που δείχνουν και λειτουργούν όπως τα φυσικά

✔ Άνετη ομιλία και μάσηση

✔ Ευκολότερη η συντήρηση και ο καθαρισμός

✔ Εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα σε σύγκριση με άλλες, πιο σύνθετες, τεχνικές

✔ Εφαρμόζεται σε ασθενείς με προβλήματα υγείας

✔ Εφαρμόζεται σε ασθενείς με ελάχιστο οστό

✔ Υψηλά ποσοστά επιτυχίας

✔ Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία μικρής διάρκειας

MALO-Πλεονεκτήματα

 

 

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ MALO CLINIC PROTOCOL

Αποτελεί μια καινοτόμα τεχνική η οποία εφαρμόζεται με την χρήση 4 μόνο – ειδικού τύπου – εμφυτευμάτων κατασκευασμένα από τιτάνιο τα οποία τοποθετούνται στρατηγικά σε κάθε γνάθο.

Τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως “βάσεις” για την γέφυρα, στηρίζοντας τα άνω και κάτω δόντια τα οποία λειτουργούν, έχουν την αίσθηση και την όψη των φυσικών δοντιών. Η μέθοδος All-On-4® επιτρέπει τη σταθερή αποκατάσταση, χάρη στην ακίνητη και μη αφαιρούμενη γέφυρα MALO CLINIC Titanium Bridge, μέσω μιας γρήγορης, ασφαλούς και ελάχιστα επεμβατικής προσέγγισης, που επιτρέπει την άμεση λειτουργία. Η γέφυρα είναι σταθεροποιημένη στα εμφυτεύματα και τοποθετείται άμεσα στους ασθενείς την μέρα της χειρουργικής επέμβασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ολική στοματική αποκατάσταση με τη μέθοδο All-On-4® ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της κλινικής MALO CLINIC Greece θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να απαντήσει στα ερωτήματά σας.

 


This site is protected by reCAPTCHA and the Google


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της κλινικής MALO CLINIC Greece θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να απαντήσει στα ερωτήματά σας.

 


This site is protected by reCAPTCHA and the Google