Γιατί Ξεχωρίζουμε

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

MALO CLINIC PROTOCOL

malo-clinic-protocol

Είναι το All-on-4® η σωστή λύση για εμένα;

Στη MALO CLINIC πραγματοποιούμε το πρώτο ραντεβού με σκοπό την εκτίμηση της στοματικής σας υγιεινής. Αρκετοί ασθενείς μας επισκέπτονται καθώς είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα της γέφυρας τους ή της κινητής τους οδοντοστοιχίας και ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που στο παρελθόν δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν ένα σχέδιο θεραπείας με εμφυτεύματα λόγω της έλλειψης οστού ή κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζαν. Για όλους αυτούς τους ασθενείς, η μέθοδος All-on-4® αποτελεί την ιδανική λύση για την ολική μεταμόρφωση της άνω και κάτω γνάθου.

Χιλιάδες ασθενείς έχουν επωφεληθεί από την συγκεκριμένη διαδικασία.

 

Αν και εσυ αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, τότε η θεραπεία με το καινοτόμο πρωτόκολλο All-on-4® αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα!

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ALL-ON-4;

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν την καλύτερη λύση για την αποκατάσταση των χαμένων τους δοντιών. Παρόλα αυτά, ασθενείς που έχουν έλλειψη οστού πρέπει πρώτα να ακολουθήσουν μια θεραπεία οστικού μοσχεύματος η οποίο είναι αρκετά δαπανηρή και χρονοβόρα.

Με την All-on-4® μέθοδο οδοντικών εμφυτευμάτων, σε μία μόνο επίσκεψη, μπορείς να έχεις δόντια ξανά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ALL-ON-4;

what-is-the-malo-clinic-protocol

To All-on-4® πρωτόκολλο είναι μια επαναστατική μέθοδος που έχει αναπτυχθεί εδώ και μια δεκαετία από τον Paulo Malo, η οποία επιτρέπει την οδοντική αποκατάσταση ασθενών που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια με την τοποθέτηση μόνο 4 εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας. Τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως θεμέλιο για τη γέφυρα MALO CLINIC Bridge πάνω στην οποία τοποθετούνται δόντια που μοιάζουν σχεδόν με τα φυσικά.

Με την συγκεκριμένη μέθοδο σταθεροποιούνται οι διαστάσεις των οστών, κρατώντας την άνω και κάτω γνάθο υγιή. Τοποθετώντας τα δύο οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση 45°, η τεχνική All-on-4® καθιστά δυνατή την τοποθέτηση σταθερών δοντιών σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια ακίνητη-σταθερή προσθετική εργασία, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική.

Το All-on-4® πρωτόκολλο αποτελεί μια καινοτόμο τεχνική η οποία εφαρμόζεται με την χρήση 4 μόνο εμφυτευμάτων κατασκευασμένα από τιτάνιο τα οποία τοποθετούνται στρατηγικά σε κάθε γνάθο. Αυτά τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως «βάσεις» για την γέφυρα, στηρίζοντας τα άνω και κάτω δόντια τα οποία λειτουργούν και έχουν την αίσθηση και την όψη των φυσικών δοντιών. Επιτρέπει μια σταθερή αποκατάσταση μέσω μιας γρήγορης, ασφαλούς και απλής προσέγγισης, που επιτρέπει την άμεση λειτουργία. Η γέφυρα είναι σταθεροποιημένη στα εμφυτεύματα και τοποθετείται άμεσα στους ασθενείς την μέρα της χειρουργικής επέμβασης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ALL-ON-4
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ