Σχετικά με Εμάς

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η MALO CLINIC ιδρύθηκε το 1995 από τον Paulo Malo και σήμερα έχει αναγνωριστεί διεθνώς για το “know-how” και την καινοτομία της. Κλινικές έχουν δημιουργηθεί σε πλήθος χωρών παγκοσμίως, με παρουσία σε 6 ηπείρους και πάνω από 20 χώρες.

Η MALO CLINIC Greece λειτουργεί από το 2017 στο κέντρο της Γλυφάδας και την ιατρική της ομάδα στελεχώνουν οι Δρ. Νικόλαος Ράπτης και Δρ. Κατερίνα Παντούλη, με πολυετή πείρα στα Οδοντικά Εμφυτεύματα.

Η συνεχής δουλειά του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, η δημιουργία καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών (όπως το πρωτόκολλο All-on-4®), τα οδοντικά εμφυτεύματα NobelSpeedy® και άλλα υλικά και χειρουργικά αντικείμενα, όπως η προσθετική γέφυρα MALO CLINIC Bridge, μαζί με την δημοσίευση δεκάδων επιστημονικών άρθρων και ερευνών, έχουν συνεισφέρει στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και φήμη της MALO CLINIC. Έτσι, σήμερα αποτελεί πρότυπο κλινικής στην οδοντική αποκατάσταση και την οδοντιατρική αισθητική.

Η κυρίαρχη θέση της MALO CLINIC παγκοσμίως στηρίζεται στους παρακάτω 6 κύριους παράγοντες διαφοροποίησης, οι οποίοι καθορίζουν την επιτυχία και την ανάπτυξή της:

Καινοτομία | Τελειότητα | Ηγεσία | Εμπιστοσύνη | Ασφάλεια | Γενναιοδωρία

PAULO MALO

Ο Paulo Malo γεννήθηκε στην Ανγκόλα το 1961. Προερχόμενος από μία οικογένεια με κλίση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, από πολύ μικρή ηλικία έμαθε την αξία της δουλειάς.

Με τα γεγονότα της 25ης Απριλίου, η οικογένεια μετακόμισε στο Cape Town στη Νότια Αφρική. Εκεί ο Paulo Malo φοίτησε σε αγγλικό σχολείο, όπου έμαθε πως μοιάζει η επιμέλεια, η στρατηγική και η νίκη. Αφού εισήχθει στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει Θαλάσσια Βιολογία, ξαφνικά “ερωτεύτηκε” την Ιατρική και τη Νευροχειρουργική και έτσι γρήγορα αποφάσισε πως αυτός ήταν ο ιδανικός κλάδος για εκείνον.

Μόλις όμως αποφάσισε να κάνει στροφή στις σπουδές του, καθιερώθηκε το καθεστώς του Απαρτχάιντ. Έτσι, λόγω των αλλαγών στη χώρα, η οικογένεια αναγκάστηκε για ακόμα μία φορά να μετακομίσει και να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτή τη φορά, προορισμός ήταν η Πορτογαλία, η οποία είχε το πλεονέκτημα της μητρικής γλώσσας και της υποστήριξης από την οικογένεια και φίλους που ζούσαν εκεί.

Σπούδασε Ιατρική στην Κοΐμπρα και στη συνέχεια αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του επιλέγοντας την οδοντιατρική και παρέλαβε το πτυχίο του από το Τμήμα Οδοντιατρικής στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Στις αρχές του 1990, απογοητευμένος με τις παραδοσιακές τεχνικές αντιμετώπισης της νωδότητας, σε άτομα με μερική ή ολική απώλεια δοντιών και σε άτομα με κατεστραμμένα δόντια, ο Paulo Malo, ιδρυτής και πρόεδρος της MALO CLINIC, δημιούργησε και ανέπτυξε το πρωτόκολλο χειρουργικής τεχνικής All-On-4®, ως εναλλακτική στα αποσπώμενα προσθετικά δόντια και τις παραδοσιακές τεχνικές οδοντικών εμφυτευμάτων. Το πρωτόκολλο All-On-4®  θεωρήθηκε εξαιρετική πρόοδος για τις μέχρι τότε τεχνικές οδοντικών εμφυτευμάτων που είχαν δημιουργηθεί από τον Bränemark.

“Το πρωτόκολλο All-On-4® μπορεί να αλλάξει εντελώς τις ζωές των ανθρώπων και η συμβολή του είναι πολύ μεγάλη, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. Στη MALO CLINIC η Έρευνα & Ανάπτυξη θεωρείται θεμελιώδης στρατηγική, μετατρέποντας έτσι την τεχνική All-On-4® σε μία διαδικασία συνεχούς εξέλιξης”, αναφέρει ο Paulo Malo.

Η τεχνική All-On-4® έχει εξαπλωθεί εντός της ιατρικής κοινότητας, η MALO CLINIC όμως εξακολουθεί να πρωτοστατεί στο χώρο των Οδοντικών Εμφυτευμάτων, λόγω της συνεχούς, καθημερινής βελτίωσης και έρευνας.

Αυτή η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική, η οποία δεν απαιτεί μεταμόσχευση οστού, επιτρέπει να γίνει τοποθέτηση όλων των οδοντικών εμφυτευμάτων μέσα σε μία μόλις ημέρα, με υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε συγκριτικά με παραδοσιακές μεθόδους.

Με το πέρασμα των χρόνων, και σε συνεργασία με την επαναστατική τεχνική All-On-4® και το στόχο βελτιστοποίησής της, η ομάδα της MALO CLINIC έχει δημιουργήσει μία σειρά από προϊόντα, πρωτόκολλα και τεχνικές, τα οποία όλα μαζί σήμερα συνιστούν αυτό που ονομάζεται “Πρωτόκολλο MALO CLINIC”. Εκατοντάδες άτομα παγκοσμίως έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό το μοναδικό πρωτόκολλο Οδοντικής Αποκατάστασης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΡΕΥΝΑ

Μετά από 23 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και δημιουργίας καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών, η MALO CLINIC αποτελεί πρότυπο παγκοσμίως.

Το αποτέλεσμα:
Εκατοντάδες οδοντικά εμφυτεύματα και χειρουργικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί και χρησιμοποιηθεί από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα και επίσης, πάνω από 70 επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα σε παγκοσμίως αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά.

Μέσω της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας της MALO CLINIC, ο Paulo Malo και η ομάδα του έχουν διακριθεί παγκοσμίως και έχουν κατακτήσει πλήθος εθνικών και παγκόσμιων βραβείων και διακρίσεων.

Η καινοτομία διακρίνει τον ηγέτη από τον ακόλουθο!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η MALO CLINIC, με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, εστιάζει στον σύγχρονο εξοπλισμό, στην διαμόρφωση των χώρων και στην υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών.

Επειδή πιστεύουμε πως κάθε ασθενής αξίζει μία εξατομικευμένη θεραπεία υψηλής ποιότητας, όλοι οι συνεργάτες μας έχουν αναλάβει να κάνουν την επίσκεψή σας στην κλινική MALO CLINIC ευχάριστη και υψηλότερη των προσδοκιών σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όσους μας επισκέπτονται τη μέγιστη ικανοποίηση και ευημερία. Μπορείτε να απολαύσετε τους σύγχρονα διακοσμημένους χώρους, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να εγγυηθούν την άνεσή σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Όταν δημιουργούμε συνεργασίες, θέλουμε οι συνεργάτες μας να μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς και να έχουν τον ίδιο βαθμό απαιτήσεων και τελειότητας στη δουλεία. Για αυτό και μαζί είμαστε ισχυρότεροι.

Η MALO CLINIC και η NOBEL BIOCARE έχουν την ίδια αφοσοίωση για καινοτομία στην Οδοντιατρική μέσω των πιο προηγμένων λύσεων. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Μαζί, προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες και λύσεις σε ασθενείς και σε επαγγελματίες ανά τον κόσμο.

Statement by the President Hans Geiselhöringer

Η συνεργασία μας με την KULZER βασίζεται σε μία συνειδητή επιλογή να δουλέψουμε πλάι-πλάι με συνεργάτες που στοχεύουν στην τελειότητα. Τα προϊόντα της KULZER είναι υψηλής ποιότητας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εργαστηρίου για συνεχή ανάπτυξη. Η συνεργασία αυτή όμως δεν στηρίζεται μόνο στα προϊόντα! Συνεργαζόμαστε πολύπλευρα και κάνουμε έρευνα μαζί.

Statement by the President Akira Misawa

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

Παρέχοντας καινοτόμες λύσεις σε ασθενείς και εκπαίδευση σε ιατρούς, η MALO CLINIC έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και εγκυρότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια από την ίδρυση της, η μεγάλη συγκέντρωση ασθενών από όλο τον κόσμο στη MALO CLINIC, οδήγησε τον Paulo Malo να αναπτύξει το δίκτυο και να εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Η εξάπλωση αυτή ξεκίνησε το 2007 και η MALO CLINIC δημιούργησε κλινικές αλλά και συνεργασίες και στις 6 ηπείρους. Έχοντας επιτύχει παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα στον Οδοντιατρικό κύκλο, αποτελεί το μοναδικό οδοντιατρικό όμιλο με τόσο μεγάλη γεωγραφική εξάπλωση.